Juldagsrave

2015-12-28 — 18:20:50
 
Mina tio dagar i Sverige är förbi och jag är tillbaka i Brighton igen. Jag ska göra någon slags recap snart nog men höjdpunkten av min vistelse var i fredags när nästan hela gamla gänget återförenades för att gå på svartklubb tillsammans. Ovan synes Lovisa klappa Nils ömt om kinden när vi väntade på spårvagen på Järntorget, han hade kommit hem fem dagar tidigare efter några månaders resande.
 
 
Jag var helt slut och egentligen väldigt opepp på att lämna lägenheten men efter en dusch och några gt's återvände livslågan, och runt tiotiden begav vi oss mot Ringön. 
 
 
Sedan 95orna tog studenten förra året och alla spred ut sig över världen för att resa eller plugga har vi inte riktigt kunnat ses allihop men nu var nog ändå 70-80% av oss tillsammans. Inom den närmsta tiden ska de flesta iväg igen, Elin till Frankrike för att läsa språk, Lovisa, Johanna och Jesper till Asien för att backpacka. Kommer inte träffa de flesta förrän till sommaren.
 
 
Så lycklig att kunna säga hejdå till dem på det här sättet. Oavsett var vi befinner oss eller hur länge vi är ifrån varandra är allting precis som vanligt när vi återförenas.
 
Vi ses om några månader <3
Hanna
x

Introduktion

2015-12-23 — 19:16:00
 
Hur gammal är du?
19

Hur gammal känner du dig?
Jobbar 9 till 5 på American Express och hänger med folk som är 25+ så jag känner mig inte riktigt som den färsking jag är tbh, men samtidigt är High School Musical det bästa jag vet så det är väl plus minus noll

Var bor du?
Brighton, England. Vårt hus är byggt 1830 och tillhörde kyrkan bredvid, tror det brukade vara något slags hem för kvinnor som hade det svårt. Där fick de utbildning, vård och lektioner i självförsvar. Hur ballt ärligt
 

Vad har du gjort idag? 
Vaknat bredvid Moa och kollat klart de sista fyra avsnitten av Boys, kollade de tidigare igår kväll. "Jag önskar jag kunde haft en kamera riktad på dig hela tiden" sa hon imorse och jag förstår varför!!! cringe!! Efter det nopprade jag Moas ögonbryn och sedan åkte vi och köpte smink samt julklappar, nu är jag hemma och tänker göra nada

Sommar, höst, vinter eller vår, vad föredrar du och varför?
Tänker alltid att aa joo sommar hade nog varit nice nu? Och ber sedan någon mörda mig när den väl kommer för jag hatar värme något så pass. Gillar ändå både höst och vinter men våren är verkligen det bästa jag vet. När det är lagom kallt för att kunna ha snygga jackor men ändå kunna hänga utomhus utan att få köldskador. Samt att allt blommar mhhh bäst
 
Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
Lyssnar igenom Kristina från Duvemåla minst en gång i veckan och kan typ 95% av texterna och musiken utantill, jag älskar allt som har med zombies att göra och jag opererade bort blindtarmen nyårsafton 2007. 

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Nästa höst ska jag förhoppningsvis åka till Island med Elin, Lovisa och Johanna och jag vill spola fram tiden så vi kan vara där nu nu nu

Vad är du på för humör just nu?
Är helt slut, fysiskt och psykiskt. Sedan jag kom hem förra torsdagen har jag gjort saker och träffat folk konstant och sedan stannat uppe för länge om nätterna för att kolla sociala medier/skicka fett cheesy sms.

Vilket är ditt favoritgodis?
Äter knappt godis längre men djungelvrål forever

 
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
100% kväll. Är sjukt avis på folk som vaknar innan sitt alarm (tvivlade länge på deras existens men Carro gör detta typ alltid? Bisarrt) och kan gå upp och komma i tid till saker och ting medan jag själv halvspringer ner för Church Street till jobbet varenda jävla dag.

Har du blivit sydd någon gång?
Efter de tog bort min blindtarm. Och eftersom min mamma är gammal sjuksköterska insisterade hon på att ta bort stygnen själv så där låg jag i min säng och glodde och kände ba att: varför!!!

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Veckan innan jag åkte hem drog jag på mig en helvetesförkylning och lyckades samtidigt timea in min mens. Blev sängliggandes hemma hos Greg som lagade mat, fixade te, sprang och köpte värktabletter åtta på morgonen när mensvärken gjorde mig tårögd och pussade på mig även fast min näsa rann som en kran. ÄNGEL

Är du blyg?
Faktiskt. Är jag i en situation där jag direkt känner mig underlägsen blir jag alltid jättetyst och typ står och ler obekvämt :-) Sedan kan jag också berätta alla detaljer om när jag senast rakade underlivet för en ny person om jag får feeling så det beror verkligen på intryck och hur jag läser av stämningen.
 
 
Vad heter du i andranamn?
Margareta Sofie. Skitofta när jag säger det börjar någon skratta och ba "lol varför heter du Margareta?" vilket jag tycker är fett märkligt då 1. det är ett asfint namn 2. man ju ofta är döpt efter någon i sin släkt? Blir fett stelt sen när jag berättar att min mamma heter det.

Vill du gifta dig?
Vill typ ha ett bröllop där jag kan ha på mig en snygg dyr klänning, äta nice mat och ha fest med vänner och familj men kan aldrig tänka mig att vara bunden till en person på det sättet. Så nej.

Har du något smeknamn?
Innan jag bytte efternamn hände det väl att någon kallade mig Martinson eller Martin, men annars är Hanna inte världens mest fantasifulla namn så något annat speciellt har jag inte. Mitt favvo är dock Hanni/Honey för det kan tolkas vilket som.

Fyra dagars sleepover

2015-12-08 — 01:15:15
 
Haft en sån sjukt oväntad men rolig helg, och här sitter jag helt klar med mitt största projekt nånsin och är helt jävla slut. Har sysslat med det hela hösten och det är fett weird att veta att jag kan syssla med min egen skit ett tag framöver nu. Längtar.

När jag stänger ner datorn ska jag tvätta bort sminket och totaldäcka i sängen som jag inte sovit i på fyra nätter, imorgon väntar jobb som vanligt och sedan filmkväll hos Luke. På onsdag har jag blivit lovad vin och pizzadejt och till helgen ska jag dricka kaffe med Line och bli fotad av Carro.

December tar väl hand om mig ändå.
 
Hanna
x