Helg

2015-11-22 — 01:27:56
 
Inledde min helg i smyg i torsdags morse, då jag äntligen fick hit bordsskivan till mitt skrivbord. Har stått utan sedan jag flyttade och det är så jävla skönt att ha nånstans att sitta och jobba igen, särskilt eftersom jag har en del målande att få klart inom den kommande tiden. Har en deadline nästa vecka så de kommande dagarna kommer jag spendera en hel del tid här.

I fredags var jag tårögd av trötthet sista timmen på kontoret så när mina kollegor frågade om jag ville hänga med ut tackade jag nej och begav mig istället hemåt, där Carolina väntade. Efter lite kramande och några avsnitt Brooklyn 99 gick vi ner till burritosstället vår kompis jobbar på och snyltade mat, eftersom ingen av oss ens ville tänka tanken på att laga något själv. 

 
Idag kom Pete över vid elvatiden med några bakelser och jag satte på kaffe. Hängde i någon timme och pratade Grimes nya album och engelsk politik (som jag fortfarande är rätt clueless about). När han begav sig kom mitt hjärtas låga Linnea över för att 1. prata skit om killar och 2. gå en runda lördagsshopping, som avslutades på Redwood Coffee House. Vi hängde mycket i somras när vi båda var arbetslösa men nu hinner vi inte träffas lika ofta så varje stund vi ses är verkligen 100% precious.

Sedan har jag färgat mitt hår mörkbrunt igen och klippt av håret på Carro!!! Alltså, ångesten när hon skulle titta sig i spegeln? Var helt skakis båda två men vet inte om jag någonsin sett henne le så stort efteråt :')

Imorgon ska jag sjunga open mic på en pub runt hörnet så i vanlig ordning inför att uppträda mår jag helt och hållet bajs, men det ska väl gå vägen.

Hanna
x

Curls

2015-11-19 — 00:48:26
 
En asbra grej som hände det här året var ju definitivt att jag återfick både tjockleken och självfallet i mitt hår. Hundra miljoner blekningar och plattångsmorgnar byttes ut mot endast balsam och se så bra det blev. Tips tips tips!!! 
 
Hanna
x

Stockholm

2015-11-19 — 00:29:12
 
 
I början av oktober bokade jag flyg till Stockholm och min storasyster bokade biljetter till Kristina från Duvemåla. I helgen var det plötsligt dags och jag fick återförenas med Erika som jag inte träffat på nästan sex månader(!). I samma veva åkte även vår bror Joel upp från Uddevalla så jag fick alltså hänga med två av mina syskon en hel helg.

Åt italienskt, gick på musikal och grät floder (dagen efter gick jag och köpte alla fyra böckerna), köpte mig en välbehövd vinterkappa och mådde så jävla gott. Om det är något i livet jag är tacksam för är det att ha många syskon, även fast det suger att vi är så utspridda allihop. Erika är tolv år äldre än mig, och jag är glad att jag äntligen blivit lite äldre så vi fått bättre kontakt.

Efter ett tårfyllt farväl kom jag hem till Brighton igen i söndags. Jag vet inte riktigt varför, men jag känner mig mer stadig och vuxen efter den här helgen? Tror det är insikten att jag faktiskt kan åka och göra saker utan att involvera föräldrar, att jag betalar allt ur egen ficka och möjligtvis för att min nya vinterrock ser så jävla proper ut lol. Går runt och lajvar grown up känns det som? Aja.

Har massa kul framför mig den kommande tiden, och om bara en månad åker jag hem till Uddevalla och får krama om alla de vänner som betyder världen för mig. Känns som jag blir mer och mer saknig ju mer det närmar sig.

Hanna
x