Riposte #5

2016-04-16 — 22:44:33

Var ute igår och kom hem halv fem så lillhuvudet har varit lite snurrigt idag. Jag och Linnea gick upp, gjorde oss i ordning och gick sen och åt frukost för ca 200 kr per skalle. Lägger nog hellre den summan på dagens första mål än på en middag?
 
Sen gick vi och bläddrade lite i dyra tidningar och magasin, och jag köpte med mig ett hem. Efter att ha städat köket och dammsugit hela huset slog jag mig ner i sängen i mina nya jeans för att läsa. Fett bra, ska visa närmare någon dag. Det heter i alla fall Riposte och är egentligen bara tjejer tjejer tjejer. Allt man behöver ju.

Nudlar och två flaskor vin

2016-04-12 — 14:49:08
 
I lördags, efter flera timmars korrekturläsning som slutade så här, kände jag att jag behövde komma ifrån lite. Vid sjusnåret begav jag mig ut i skymningen för att gå och handla mat. Jag skulle nämligen laga middag för två.
 
 
Solen höll på att gå ner, men det var fortfarande varmt ute. Lever för vårkvällar.
 
 
Vid mataffären mötte jag upp den här älsklingen. Vi sa att gud vad det känns som att vi hänger jämt jämt jämt? Sen insåg vi att det gör vi ju också. Vi har känt varandra i snart ett år, så jag tycker det är så fint att vi fortfarande är så otroligt kompisnykära i varandra. Häromveckan på en klubbtoalett drog hon mig till sig och sa, "Hanna, du är den första jag ringer när jag ser en söt hund" <3
 
 
Linnea var väldigt glad men också i fruktansvärda smärtor, av en och samma anledning: nya skor. Så fina dock!! "Det är bara att le och låtsas som ingenting".
 
 
Sedan lagade vi (jag) middag, drack två flaskor vin och pratade långt och länge om hur mycket vi saknar somrarna på landet hemma i Sverige. Vi fick sådan brutal hemlängtan att vi var tvungna att pausa efter en stund.
 
Så fint att man kan börja följa varandra lite oskyldigt på Instagram och ett år senare behöva smsa varandra och ba "hallå vi har inte setts på så länge?" fastän det bara gått typ fyra dagar. Älskade bästis.

Hanna x