Girl time

2016-01-31 — 17:49:28
 
Spenderade min lördag med att ha livsviktig tjejtid, dvs äta dyra frukostmackor och dricka milkshake på café, skeda/sova i fyra timmar och sedan dricka vin och sminka oss i fyrtio år. Blev helt genomlycklig när Linnea ville att jag skulle sminka henne så satt där och bara "det här ska jag göra på dig VARJE gång vi går ut!!!". 

Vi skulle absolut ingenstans där full on makeup var nödvändigt, utan satt istället och tittade på tråkig tv i några timmar hos Sam och Alex innan jag och Greg gick hem till honom. Waste of dyr foundation och perfekt lagd highlighter men fortfarande väl spenderad tid.
 
Hanna
x

Stress

2016-01-28 — 17:55:00
 
Har man brutit ihop av stress och utmattning varje kväll i en vecka är det väl inte mer än rätt att få gå hem från jobbet och göra NADA. Förutom att lämna över nycklarna till gamla lägenheten lite senare ska jag inte gå utanför huset mer idag, och om inte samvetet tar över stannar jag nog hemma imorgon också.
 
Har planerat att göra exakt ingenting den här helgen och det är så jävla skönt, hjärnan har gått på högvarv sedan innan jul. Ska bada, laga mat, kolla på film, läsa, måla och pussas. Mm.
 

Från ett ställe till ett annat

2016-01-23 — 21:39:00
 
Hej kompisar!
Något jag inte nämnde i förra inlägget var att jag mitt i all ångest lyckades kirra boende förra veckan, hos ingen annan än min vän Line. Så igår tog jag och Greg mitt pick och pack och vandrade 15 minuter upp mot Seven Dials för att äntligen få flytta in i eget (stort!) rum, och allt som fattas nu är mitt skrivbord.
 
Idag har jag varit och köpt täcke, kuddar och sängkläder och sedan träffat Carro och Luke över en kaffe. Traskade sedan hemåt och packade upp det sista, och nu sitter jag här och dricker öl och gör mig i ordning lite. Ikväll ska vi ut för det är Ingas och Lisas sista lördag i Brighton innan de drar iväg till Indien i några månader, kul för dem men tråkigt för oss andra.
 
Pysslar med en årsresumé för 2015 och väntar på paket från mamma och pappa innehållandes min kamera, så snart blir det nog fart här.

Hanna
x