Midsommar

2016-07-02 — 13:40:03


Förra veckan var det äntligen äntligen dags för midsommar och vår långhelg i Sverige. Vi landade torsdag kväll och på fredag hämtade vi upp Fanny, Troy och Hanna på Torp för att sedan åka raka vägen till Nellies hus Hamburgsund.Lycka är att få krama om alla dessa igen. Någon hade så klart fått med sig mikrofon och ljudsystem, här ovan står Johanna och tar i till Carolas "Genom allt".Greg var glad men något förvirrad då detta var hans första midsommarfirande.
Johanna i sitt esse. Är det något som kan binda midsommarkransar så är det hon, vi andra sitter bredvid och sneglar avundsjukt/ber om hjälp/ger upp varje år.Efteråt spelade vi Med andra ord. Efter lång diskussion och med nya regler lyckades vi köra några omgångar på engelska, bara för att Greg inte skulle känna sig utanför. Gullekompisar. Kan påpekas att det var jag som ba "äh skitsamma strunta i honom".
 


Älsklingsfanny hade fixat efterrätt till allihop.
 


Lovisa <3De sista tappra kom i säng vid femtiden, och vi vaknade till en snap från Jesper som löd "jag vann" samt en uppdukad frukostbuffé och nybryggt kaffe. Jesper hittade vi lite senare, däckad på golvet i Nellies rum.

Fjärde året i rad jag firar med de flesta av de här och det finns nog ingen bättre tradition. Bakisdagen spenderade vi på klipporna vid havet och återvände sedan med röda kinder och axlar, trötta efter allt sol och bad.

Tack lilla familjen, ni får jorden att snurra.Kommentarer

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: