Berlinische Galerie

2016-03-25 — 20:02:00
 
Hej från Berlin!
Gårdagen spenderade vi i affärer och på någon liten sushirestaurang så jag tog inte direkt några bilder, och vår planerade utgång slutade med öl hemma i lägenheten istället. Men imorse tog vi oss upp för att åka till Berlinischer Galerie och kolla på konst en stund. Tre stationer och ett byte senare var vi framme.
 
 
Den aktuella fotoutställningen var ganska nice och den äldre konsten på övervåningen sisådär. Vi var väl mest impade av lokalerna kanske.
 
 
Utan tvekan värt ett besök dock. Nyårslöfte att gå mer på museum!!
 
 
Sedan vandrade vi till U-bahnen i allt det kalla och regniga för att åka tillbaka till Hermannplatz och äta lunch.
 
 
Vi hade efter lite googling hittat ett ställe som verkade nice, och det tyckte tydligen fler människor för vi fick köa i cirka 30 minuter för ett bord. Roamers hette det, dock väl värt väntan då kaffet och maten var !!!
 
Kom hem igen för någon timme sedan, Moa har hunnit med en powernap medan jag redigerat bilder och bloggat. Eftersom det är långfredag idag har vi varit lite begränsade med saker att göra då mycket är stängt, men vi tänkte gå ut och ta en öl och sedan förfesta med mojitos här i lägenheten. Imorgon åker vi hem! Fett sad.
 
Hanna
x
 

Mot Berlin

2016-03-23 — 11:11:00
 
Somnade sent och vaknade tidigt så kroppen känns inte hundra procent levande, men nu sitter jag på ett flyg på väg till Tyskland! Närmare bestämt Berlin, där tre dagar med min bästis Moa väntar. 
 
Ska själv navigera från flygplatsen till lägenheten och vänta där tills Moa kommer lite senare i eftermiddag. Ikväll planerar jag inget annat än att dricka vin och krama livets bästa människa i tusen år. Vi har väl egentligen inga planer för resten av dagarna förutom att klubba (prioriteringar) men återkommer med bild och text.
 
Hanna
x