The thrill is gone

2016-11-30 — 17:06:37
 
"The thrill is gone"
Unipin/Photoshop, 2016.

I Told You So / pample-mousse

2016-11-28 — 15:17:27
 
Förra torsdagen var jag i vanlig ordning sen till något, men den här gången råkade det vara en buss till London. Hann med den i alla fall, och åkte tre timmar österut.
 


Min pojkvän skulle nämligen vara med i en fotoutställning i samband med Pample-mousse's releasefest för deras första tidningsnummer, de har sedan 2015 bara funnits som en onlineplattform men finns nu i fysisk form!Gregs bidrag bestod av bilder från vår sommar i Sverige, dvs bilder från min hemstad/Göteborg/västkusten + babeiga bilder på mig och mina bästisar.Helt ärligt var jag alldeles för trött, sur och pms:ig för att orka med, och fick gå ifrån och gråta lite för att inte få panik, men efter några fler gratisöl gick det bättre. Fint att se sin partner få visa upp och vara stolt över något han tycker är kul och är duktig på. Gör en varm inombords liksom.
 


Pample-mousse finns att köpa här.

You're too nice

2016-11-15 — 16:12:47

"You're too nice", 2016.

Förlåt alla som kan Illustrator och förmodligen vet hur mycket tid, kraft & energi jag hade kunnat spara, men denna pysslade jag ihop i Photoshop igår kväll efter att ha skissat upp för hand. Funderar på att trycka upp lite prints snart.

Har hängt med Luned, Harry och Danny idag och tagit dem till Bedminster's City Farm för att klappa getter, innan vi åt lunch på ett veganskt junk food-ställe i närheten. Ska ta det lugnt en stund innan jag cyklar in till stan för konsultation hos frisören vid halv fem, är trött på min 7 månaders utväxt nu.