Kungshamn i Augusti

2016-10-28 — 15:55:21
Alltså, gårdagen. Allt gick fel igår. Min mens var en vecka sen, någon hade vandaliserat min cykel (igen??) så jag blev försenad och fick gå till jobbet, och tro fan att blodet kom i en härlig flod så fort jag satte foten innanför dörren till cafét. Gissa vem som inte hade med sig sin menskopp. Mm, jag.Jag fick halta hemåt med sjuk mensvärk efter stängning men Greg mötte mig halvvägs i alla fall. Idag har inte varit bättre så jag tänkte muntra upp mig själv med att posta några bilder från vår treveckorssemester i Sverige i somras.Blir lugn i hjärtat när jag bläddrar igenom de här. Här är hopptornet nära vårt sommarställe i Kungshamn. Spenderade några dagar där av att bara läsa, bada, ligga, fika och glo på regnet. Inre friiiid.
 


Har några kvar jag visar snart. Magen knyter sig lite nu, längtar så till nästa sommar. Inte sant hur bra det går att ha det ibland.

Torsdag

2016-10-27 — 17:16:47


Har glidit omkring i min silk robe hela morgonen (dagen?) och löst massa trassel med designen. Nu kan man gå tillbaka i arkivet/kika i kategorierna igen!

Veckan som gått har haft minst hundra toppar och dalar, mått jättebra men också gråtit livet ur mig ibland. Jag har lite skrividéer som jag ska ta tag i och sedan publicera här om jag känner mig bekväm nog, för jag tror det är mycket jag inte är ensam i. Nu måste jag däremot racersminka mig och kuta till Pinkmans, jag jobbar stängning hela veckan. Igår fick jag lära mig göra cocktails!