Klara

2016-09-26 — 12:14:52

Olympus Mju II, 35mm.

Mitt favoritporträtt från Emmaboda. 

Hej hej

2016-09-22 — 18:38:24


Jag har köpt en CYKEL idag!!!
Kände mig som tio år när jag ledde ut den från affären haha. Känner mig så inflyttad på riktigt nu när jag kan transportera mig runt på två hjul? Tror inte jag haft en egen cykel sedan jag var 12 år och bodde i stan typ.
 
Efter cykelaffären svängde vi förbi Gregs kompis designstudio och jag satt bredvid och jobbade på beställningar en stund innan vi begav oss hemåt. Köksbordet är fullt av skisser och suddrester nu men jag börjar närma mig något, det ska bli två A1-print som jag förhoppningsvis kan få skickat iväg de närmaste veckorna. 

Tycker det är fett kul att få uppdrag av personer som vill ha min stil och ger mig lite fria tyglar, så är det någon annan som vill ha något hit me up!!

Emmaboda 2016

2016-09-20 — 21:05:29


Inte för att vara aslökig men nu kommer bilderna från årets bästa vecka. Hade en rätt pissig dag idag, men så fick jag tillbaka mina rullar jag äntligen lämnat in. Mitt hjärta har fyllts av så mycket kärlek bara av att bläddra igenom allihop. Fyfan alltså.

 

Johanna och tältet en morgon.

Jag aspackad ca fem på morgonen när jag var asvig!! Vilket jag inte är i nyktert tillstånd kan tilläggas. Till höger kramas Jesper och Lovisa och jag lipade nästan när jag redigerade den bilden. Det finaste med alla mina kompisar är att kärleken syns igenom i varje foto.
 


En dag tog vi med oss sovsäckarna för att sova på en mjuk gräsmatta en bit bort, men väcktes senare av att himlen öppnade sig och vi fick ta skydd i 20 minuter innan vi kunde springa tillbaka. Lovisa, Elin, Troy & Annie.
 
 
Johanna stukade foten rejält första natten men var tapprast ändå.
Här rundar jag av. Tack tack tack allihopa, gud vad ni är guld <3