Plus & minus

2017-02-23 — 14:52:36


+
/ Har en telefon som funkar med en kamera som funkar så jag äntligen kan ta selfies i vår stora spegel!!!!
/ Lyckats ladda ner Sims 4 på min dator, bygga hus är balsam för själen har jag upptäckt
/ Vädret har varit skit dagarna jag varit ledig så jag har kunnat sitta inomhus utan dåligt samvete
/ Jag känner mig så jävla SNYGG
 
 
-
/ Aa det är väl finnarna då. Har en liten armé på högerkinden och längs med käken som verkligen inte ger upp
/ Har en relationssvacka och bråkar en del. Mest om hur ofta man borde tvätta kläder men ändå. Ni fattar

21

2017-02-22 — 15:19:37
 
Min födelsedagshelg tog avstamp i fredags när Greg sa att han lovat att åka och hjälpa en kompis med lite designarbete, men istället kom hem med Linnea en halvtimme senare som entrade hallen i ett konfettiregn. Lipade.
 
 
Dagen därpå, min faktiska födelsedag, satte vi oss i bilen och Greg körde oss två timmar västerut till Wales (men det visste inte jag för jag fick inte titta på vägskyltarna). Till slut kom vi fram till ett litet stall där jag fick reda på att jag skulle på ridtur och få galoppera längs med havet. Det var så jävla fiiiint. En hästtjejs dröm. 
 
 
Jag, Greg, Emma och Linnea åt tacos till middag och sen fick jag ångest och undrade om jag verkligen borde ha folk över. Greg grep in och fick mig på bättre tankar och sedan drack vi mojitos och spelade Mario Kart till tre på morgonen med mina favvisar från jobbet.
 
 
Vi var bakis på söndagen men trotsade våra sömntunga huvuden och tog oss ut på stan för att visa Linnea runt. Gick förbi mitt jobb, klättrade upp i Cabot Tower och tittade på utsikten, besökte några ställen från Skins och åt bibimbap på Tuk Tuck. Sedan tog jag och Linnea armkrok för att gå själva på stan och prata svenska en stund.
 
På kvällen gjorde vi sheet masks, tittade på Seven och drack rödvin. Och nu är jag ju 21! Tycker det är så roligt att fylla år, min absoluta favorithögtid på året vare sig det är min födelsedag eller någon annans. Fint att bli äldre.

You're picking us apart

2017-02-15 — 11:20:14
Unipin/Photoshop, 2017.