Läget

2017-07-19 — 14:19:13
 
Sånt som är lite svårt just nu.
 
Har känt mig väldigt tung de senaste veckorna, inte klarat av så mycket, inte orkat. Glömt mycket och helst bara viljat sova. Sovit för länge men drömt mardrömmar och vaknat outvilad ändå.
 
Den senaste månadens stress och ångest kulminerade i en panikångestattack i söndags och jag fick ringa in sjuk. Det händer så sällan nu för tiden att när det väl inträffar känns det som jordens undergång, men min chef var så snäll att jag grät efter jag la på luren.
 
Ledig i tre dagar nu! Ska bara kolla film chilla måla ta det jävligt lugnt och mest ligga ner. Puss!

WIP

2017-07-07 — 19:37:29
 
Hallå! Mitt största projekt någonsin! En väggmålning! Tänk om man visste som barn att man en dag skulle få måla på väggar och få betalt för det. Visade min chef min portfolio efter typ fem glas rött för några veckor sen, och nu när jag inte är på där för att göra kaffe står jag och målar istället. Så jävla roligt <3
 
Greg är borta i helgen så jag kan skita i disken och strunta i att bädda sängen i två dagar, ikväll ska jag försöka dra med någon från jobbet ut för att dricka bärs. Blir nog bra. Puss!
 

London etc.

2017-07-05 — 18:00:34
 
Åkte ju som sagt till London i helgen med lilla familjen, dvs mamma pappa lillebror. Sov hela bussresan, steg av 0% refreshed och blev direkt sådär stressigt sur som man blir när man är på semester med människor man är släkt med. Var bajsnödig och trött men det blev bättre sen när jag fick lämnat väskan på hotellet.
 
Fick kvalitetsshoppingtid med mamma och köpte t ex den här drömmen från & other stories. Sen gjorde vi oss i ordning, gick ut och åt burgare och drack bärs innan vi drog till Hyde Park för att se Phil Collins. Tredje gången jag såg pappa gråta under mina 21 år <3
 
 
Sen åkte jag ju som sagt hem istället för att åka till Sverige pga ångest och sånt sköj. Så har haft tre dagar ledigt här och mer tid att jobba med mitt nya uppdrag, ovan är ett utkast som inte made the cut samt mina nya skor från Cos. Knep dem för mindre än halva priset på Selfridges i London. Nice.
 
Ska återgå till mitt skissblock nu, puss <3