Helg

2015-11-22 — 01:27:56
 
Inledde min helg i smyg i torsdags morse, då jag äntligen fick hit bordsskivan till mitt skrivbord. Har stått utan sedan jag flyttade och det är så jävla skönt att ha nånstans att sitta och jobba igen, särskilt eftersom jag har en del målande att få klart inom den kommande tiden. Har en deadline nästa vecka så de kommande dagarna kommer jag spendera en hel del tid här.

I fredags var jag tårögd av trötthet sista timmen på kontoret så när mina kollegor frågade om jag ville hänga med ut tackade jag nej och begav mig istället hemåt, där Carolina väntade. Efter lite kramande och några avsnitt Brooklyn 99 gick vi ner till burritosstället vår kompis jobbar på och snyltade mat, eftersom ingen av oss ens ville tänka tanken på att laga något själv. 

 
Idag kom Pete över vid elvatiden med några bakelser och jag satte på kaffe. Hängde i någon timme och pratade Grimes nya album och engelsk politik (som jag fortfarande är rätt clueless about). När han begav sig kom mitt hjärtas låga Linnea över för att 1. prata skit om killar och 2. gå en runda lördagsshopping, som avslutades på Redwood Coffee House. Vi hängde mycket i somras när vi båda var arbetslösa men nu hinner vi inte träffas lika ofta så varje stund vi ses är verkligen 100% precious.

Sedan har jag färgat mitt hår mörkbrunt igen och klippt av håret på Carro!!! Alltså, ångesten när hon skulle titta sig i spegeln? Var helt skakis båda två men vet inte om jag någonsin sett henne le så stort efteråt :')

Imorgon ska jag sjunga open mic på en pub runt hörnet så i vanlig ordning inför att uppträda mår jag helt och hållet bajs, men det ska väl gå vägen.

Hanna
x