Kungshamn i Augusti

2016-10-28 — 15:55:21
Alltså, gårdagen. Allt gick fel igår. Min mens var en vecka sen, någon hade vandaliserat min cykel (igen??) så jag blev försenad och fick gå till jobbet, och tro fan att blodet kom i en härlig flod så fort jag satte foten innanför dörren till cafét. Gissa vem som inte hade med sig sin menskopp. Mm, jag.Jag fick halta hemåt med sjuk mensvärk efter stängning men Greg mötte mig halvvägs i alla fall. Idag har inte varit bättre så jag tänkte muntra upp mig själv med att posta några bilder från vår treveckorssemester i Sverige i somras.Blir lugn i hjärtat när jag bläddrar igenom de här. Här är hopptornet nära vårt sommarställe i Kungshamn. Spenderade några dagar där av att bara läsa, bada, ligga, fika och glo på regnet. Inre friiiid.
 


Har några kvar jag visar snart. Magen knyter sig lite nu, längtar så till nästa sommar. Inte sant hur bra det går att ha det ibland.


Kommentarer

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

rebecca

fina bilder.

Svar: åh tack fina<3
winonalane.blogg.se

2016-10-28 / 17:36:38
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se
Hilda

Älskar verkligen den första bilden

Svar: hilda!! tack!! du som är så bra<3
winonalane.blogg.se

2016-10-28 / 22:36:37
URL: http://www.blogg.hildarandulv.se
Erika

Heeemskt att få mens och inte ha koppen med sig!! Finns nästan inget värre (tycker jag som numera är menskoppsfrälst). Jag har den svenska koppen från https://www.menskopp.se och är huuuuur nöjd som helst!! Världens bästa grej!

Svar: haft i två år nu, supernöjd!
winonalane.blogg.se

2016-10-31 / 11:56:44
URL: http://www.menskopp.se