Anna

2016-08-18 — 14:31:29


Den här lilla ängeln var i Brighton med sin mamma i några dagar och lyllos mig som fick visa henne runt och dricka kaffe med henne. Vi gick gymnasiet tillsammans och har inte setts sedan studenten (!!) efter att ha hängt på en regelbunden basis. Ett år och två månader senare fick jag äntligen luta mig mot hennes axel igen.

Du är guld <3

Augusti

2016-08-10 — 09:59:23


Hej, det var ett tag sen.
Jag har haft något så fruktansvärt fullt upp den senaste tiden. Bröllop, Emmaboda, lägenhetsjakt i Bristol och sedan utflyttning. Nu har vi flyttat in i det rummet Greg bodde i innan han flyttade in hos mig, och knör ihop oss på vad som känns som en kvadratmeter. Får se om vi går varann på nerverna om två veckor.
 
Sedan har jag sålt slut på en hel upplaga prints! Vilket är så jävla stort för jag har aldrig riktigt sålt något förut. Jag sa upp mig förra månaden och glider omkring och kallar det "semester" fast jag bara är arbetslös haha, men har fått beställningar på tavlor så jag jobbar med det istället.

Om fjorton dagar åker vi till Sverige och tar det lugnt i tre veckor, innan det är dags för Bristol och all boende/jobbstress. Tills dess ska jag försöka framkalla mina senaste rullar och visa er! 

Puss x

Om

2016-08-01 — 12:52:00
Jag heter Hanna Söderholm, är 21 år gammal och uppväxt på Sveriges västkust. Sedan september 2016 befinner jag mig i Bristol, UK.
 
Här jobbar jag som barista, men driver samtidigt min webshop där jag säljer prints och målar original på beställning. Tidigare har jag illustrerat en skönlitterär bok för personer med funktionsvariationer, samt medverkat i FI:s Feministiska Antologi tillsammans med andra konstnärer, politiker och skribenter.
 
Jag skriver mycket om mental hälsa, postar många webcamselfies, fotar en del analogt och målar ännu mer. Allt finns i kategorierna i menyn till vänster. Puss<3 
 
 
Portfolio — Webshop
Instagram