FKA twigs

2016-02-28 — 18:02:00
FKA twigs, Promarkers på A5.
April 2015.
 
Målandet för min egen skull har verkligen stått stilla i nästan ett år, blev nästan chockad när jag insåg att det här porträttet av Twigs var det senaste jag gjorde klart. Målade ju av Linnea för några veckor sedan och sitter just nu och håller på med mitt nästa, har tyckt att porträtt känts lite tråkiga men inser nu hur kul det är!! Tror det kan vara ett bra sätt för mig att sakta komma in i tecknandet igen, just för att jag känner att det är något jag redan kan.
 
Har precis fått ett nytt bokmanus skickat till mig som jag ska läsa igenom och börja illustrera snart. Även fast illustrationerna är simpla är det mycket tänkande och planerande bakom, vilket nog är nyttigt för mig som vanligtvis jobbar med hundra procent prokrastination eller impuls.
 
Hanna
x

27 feb

2016-02-27 — 11:18:58
 
Överlevt ännu en jobbvecka, och jag hatar att det är så jag ser på det numera. Jobbet har verkligen blivit trist och segt de senaste veckorna. Efteråt gick jag och handlade mat och tog mig sedan hemåt, åt fryspizza och gjorde väl egentligen inte så mycket alls tror jag? Greg kom inramlandes vid tiotiden efter att ha jobbat i 14 timmar, jag tror inte jag sett någon så vek och ynklig på länge. Fick agera alltiallo och laga mat, massera och pussa i pannan hundra gånger innan han somnade två sekunder efter han la huvudet mot kudden.
 
Gick upp med honom klockan 8 och vinkade av honom för en till dags jobb. Tänkte att jag lika väl kan komma upp i tid och få gjort saker idag. Dammsuga, tvätta, skicka tråkiga mail och ta några selfies.
 

Linnea

2016-02-17 — 22:20:17
 
Känns som det enda jag gör i livet för tillfället är att hänga med Linnea och i söndags målade jag av henne också. Enligt instagram var det 40 jävla veckor sedan jag målade klart något? Har tänkt att jag fortfarande är aktivt kreativ men förutom boken jag illustrerade har jag inte gjort något alls för bara mig själv. Fyfan.
 
Annars har jag klarat tre av fem jobbdagar i veckan vilket alltid är en vinst i sig, jag har haft på mig fin ögonskugga varje dag vilket är kul och imorgon fyller jag 20!!!
 
Hanna
x